Rooster
Een onbeschikbaarheid op de agenda aanmaken

Deze handleiding zal help je aan te maken een onbeschikbaarheid op de agenda van een instructeur.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms ben je niet beschikbaar op sommige tijdslots. Hier is de methode te volgen als je wilt het op de agenda aangeven.

Zo zal het lid geen afspraak kunnen boeken.

Stap 1 : Ga naar de kalender.

Klik op "rooster" aan de linkerkant van jouw scherm.

Stap 2 : Maak een onbeschikbaarheid aan.

Kies de tijdslot > Klik op "Een taak / persoonlijke afspraak toevoegen".

Vul de formulier in : Geef de afpsraak een naam > Kies de kleur > Selecteer de gewenste instructeur > Schrijf een beschrijving > Klik op "Opslaan".

Stap 3 : De onbeschikbaarheid verwijderen.

Klik op de onbeschikbaarheid > Klik op "Verwijderen".