Mijn studio
Groepsactiviteiten
Verwijderde onderdelen terugzetten

In deze handleiding leggen we u uit hoe u eerder verwijderde onderdelen kunt terugzetten.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: een onderdeel terugzetten.

Ga naar de verwijderde onderdelen. Voorbeeld: selecteer “Mijn club” > ga naar “Instructeurs” > en klik op “Gearchiveerde instructeurs”.

Klik op het volgende icoontje om de gewenste instructeur terug te zetten:

Zo zet u een onderdeel terug.

Stap 2: wat u nog meer kunt terugzetten.

Als u precies dezelfde stappen als in stap 1 volgt kunt u naast instructeurs de volgende onderdelen terugzetten:

• Activiteiten: “Mijn club” > “Mijn activiteiten” > “Gearchiveerde activiteiten”.

• Workshops: “Mijn club” > “Workshops” > “Gearchiveerde workshops”.

• Vestigingen: “Mijn club” > “Vestigingen” > “Gearchiveerde vestigingen”.

• Cursuskaarten: “Producten” > “Mijn cursuskaarten” > “Gearchiveerde cursuskaarten”.

• Afspraakkaarten: “Producten” > “Mijn afspraakkaarten” > “Gearchiveerde afspraakkaarten”.