Leden
Een periodieke reservering voor de groepslessen inplannen

Dit artikel zal u helpen om een periodieke sessie voor X aantal weken vast te zetten

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Het is onmogelijk om en periodieke reservering in te plannen als het lid geen compatibele cursuskaart heeft!

Stap 1: De instellingen van elke klas bewerken.

In Mijn Club > Mijn activiteiten > U kan elke activiteit bewerken door te klikken op het potlood icoon.

• Beperk de reserveringen over 60 dagen.

Stap 2 : Een periodieke reservering aanmaken.

1e Optie : Open het profiel van het lid.

Schrijf de naam van het lid in de zoekbalk > In reserveringen > Klik op "Een periodieke reservering toevoegen".

• Kies de datum, de tijd en de activiteit

• Kies het aantal weken (8 maximum)

• Vink ''bevestigingsmail versturen wanneer een lid zich registreert" aan.

Dit lid is nu geregistreerd voor een periodieke activiteit.

2e Optie : Open de sessie.

In rooster of kalender > Klik op de gewenste sessie > Klik op "reservering beheren".

In de zoekbalk van de sessie, schrijf de naam van de student > Klik op zijn/haar naam > Klik op "Herhalende Reservering".

Selecteer het aantal weken of de reservering en klik op "Opslaan" (Pas op : maximum of 8 weken).

Het lid is nu in de herhalende reserveringen van de activiteit.

Let op: De herhalende boeking heeft geen einde zolang het actief is. Het plant tot 8 weken vooruit en wordt elke dag automatisch bijgewerkt.