Marketing
Smartlists
Een sms naar uw leden versturen

Dit artikel toont hoe u een SMS naar deelnemers van een sessie of een smartlist kan sturen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1e Optie : Een sms naar de deelnemers van een sessie versturen.

Stap 1 : In Kalender > Klik op de sessie > Klik op "Reserveringen beheren" > Klik op het envelope icoon.

Stap 2 : Kies de ontvangers en klik op bevestigen.

Stap 3 : Klik op "Een sms versturen" > Schrijf het inhoud van de sms (Maximaal 160 tekens per sms, of 70 als het emoji's bevat.) > "Verzenden".

U kan specifieke leden selecteren door te klikken op de pijl.

2e Optie : Een sms naar de leden van een Smartlist versturen.

Stap 1 : In Marketing > Smartlist > Selecteer de Smartlist > "Een email vesturen"

Stap 2 : Klik op "Een sms versturen" > Schrijf de inhoud van de sms (160 tekens max) > "Verzenden".

U kan specifieke leden selecteren door te klikken op de pijl.

Opgelet : als er een icoon ⚠️ is naast van het naam van de ontvangers, wil dit zeggen dat sommige telefoonnummers niet in het profiel van deze leden staat. U kan deze direct toevoegen door te klikken op het potlood icoon naast de naam van het lid.

Het verzenden van SMS is een extra optie. Door het te activeren, ga naar "Instellingen" > BSport-abonnement".