Leden
Een klant factureren

Het doel van dit artikel is te help u om een klant in rekening te brengen met de nieuwe versie van ons factureringssysteem.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1e Optie : Snelle facturatie.

Stap 1 : Naar de behering van reserveringen gaan.

Wanneer u probeert om een leerling te inschrijven, het is mogelijk dat hij/ze geen cursuskaart heeft.

Klik op "Reserveringen beheren" > Zoek de leerling > Klik op "Inschrijven".

Kies de cursukaart te factureren en klik op het agenda icoon.

Kies als u een korting wilt toevoegen > "Bevestigen".

Op de rechterkant hebt u nu een openstaande facturen te incasseren.

Stap 2 : De factuur incasseren.

Klik op "Incasseren"

Kies de betaalmetode > "Betaling bevestingen".

U mag ook de bedrag te innen veranderen > Klik op "Betaling bevestigen".

De factuur volledige geïncasseerd verdwijnt uit de lijst van de openstaande facturen. Als alleen een onderdeel geïncasseerd is, blijft de factuur in deze lijst staan.

2e Optie : Facturatie in het profiel van het lid.

Stap 1 : Een factuur aanmaken.

Schrijf de naam van het lid in het zoekbalk > Klik erop > Klik op "In rekening brengen".

Kies het product te factureren > Voeg een korting toe > Klik op "toevoegen aan factuur".

Klik op "Factureren" > Kies het datum van de facturatie > Bevestigen.

Stap 2 : De factuur incasseren.

Klik op "Incasseren" > Kies de betaalmetode.

2 opties voor de betaling van deze factuur :

• Online betaling : SEPA, Creditcart, Bancontact, IDEAL, Sofort.

• Contate betaling : Creditcart (handmatig), contant, cheque, vakantiecheque, AMEX, overschrijving, Diverse.

Klik op "Betaling bevestigen".

Hier is het scherm met de betaling gemaakt.