Marketing
Meldingen
De transactionele e-mails en meldingen verfijnen

In deze handleiding leggen we uit hoe u uw meldingen en transactionele e-mails voor uw activiteiten en vestigingen kunt wijzigen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Scenario 1: een geldige reservering en een lid is aanwezig of afwezig.

Stap 1: Ga naar “Mijn club” > klik op “Mijn activiteiten” > selecteer de desbetreffende activiteit > en klik op “Melding toevoegen”.

Stap 2: kies het type reservering die u wilt contacteren.

• Geldige reserveringen

Kies het type evenement dat deze melding activeert > en selecteer “Volgende”.

• Leden die aanwezig zijn bij een sessie

• Leden die afwezig zijn bij een sessie

• Stel leden op de hoogte elke keer zij aanwezig/afwezig zijn of elke keer.

• Verstuur deze e-mail voor het begin van de sessie(s).

• Verstuur deze e-mail na het einde van de sessie(s).

Stap 3: Stel in wanneer de melding wordt verstuurd:

• X uur voor de sessie begint.

• X uur na de sessie is afgelopen.

Selecteer uw vooraf gemaakte e-mail die u wilt versturen. U kunt prachtige en unieke e-mails onder Marketing > ga naar “Marketing” > en klik op “Nieuwe e-mail ontwerpen”.

Scenario 2: een geannuleerde reservering die wel of niet terugbetaald wordt.

Stap 1: kies het type reservering die u wilt contacteren.

• Door leden geannuleerde reserveringen.

Kies het type evenement dat deze melding activeert > en selecteer “Volgende”.

• Terugbetaalde annulering.

• Te late annulering.

• Stel leden op de hoogte elke keer zij aanwezig/afwezig zijn of elke keer.

Stap 2: kies het type melding.

• Verstuur deze e-mail voor het begin van de sessie(s).

• Verstuur deze e-mail na het einde van de sessie(s).

Stel in wanneer de melding wordt verstuurd:

• X uur voor de sessie begint.

• X uur na de sessie is afgelopen.

Selecteer uw vooraf gemaakte e-mail die u wilt versturen. U kunt prachtige en unieke e-mails onder Marketing > ga naar “Marketing” > en klik op “Nieuwe e-mail ontwerpen”.

Doe hetzelfde met de meldingen die aan specifieke vestigingen verbonden zijn.

Zo kunt u uw transactionele e-mails verfijnen.

Stap 1: Selecteer “Instellingen” > en ga naar “Transactionele e-mails”.

U kunt de instellingen voor de meldingen hier aanpassen. Selecteer of u een kopie van de e-mail wilt ontvangen.

• Reservering

• Wachtlijst

• Facturering

• Afspraak

• Abonnement

• Inschrijvingen

• Sessies

• Marketing

Selecteer uw vooraf gemaakte e-mail die u wilt versturen. U kunt prachtige en unieke e-mails onder Marketing > ga naar “Marketing” > en klik op “Nieuwe e-mail ontwerpen”.