Leden
Wachtwoord herstellen

In dit artikel leggen we uit hoe u binnen enkele seconden uw wachtwoord hersteld.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Wilt u uw wachtwoord herstellen, bent u recent gestart met onze software of bent u misschien uw wachtwoord vergeten? Volg gelieve de onderstaande knoppen om binnen 60 seconden opnieuw toegang tot uw account te hebben.

Stap 1: verzoek aanvragen.

Klik op de onderstaande knop en voer uw e-mailadres in. Vervolgens ontvangt u een e-mail met verdere instructies. Deze mail is afkomstig van "do-not-reply@bsport.io".

Stap 2: wachtwoord herstellen.

Kies een nieuw wachtwoord en voer dit tweemaal in om dit te bevestigen.

Stap 3: inloggen.

Tenslotte hoeft u alleen maar in te loggen op uw account. Gebruik de onderstaande knop om u aan te melden.

VOLTOOID!