Leden
Account en wachtwoord herstellen

In dit artikel leggen we u uit hoe u uw wachtwoord kunt herstellen.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Binnen BSPORT kunt u met slechts één gebruikersaccount inloggen bij alle ondernemingen die gebruikmaken van onze software. Heeft uw studio u recent geïnformeerd over overstap? Dan moet u uw wachtwoord herstellen. U blijft hetzelfde e-mailadres als voorheen gebruiken.

Het herstelproces ziet er als volgt uit:

1. Aanvraag om wachtwoord te herstellen.

2. Nieuw wachtwoord aanmaken.

3. Inloggen op gebruikersaccount.

Stap 1: aanvraag om wachtwoord te herstellen.

Klik op de onderstaande knop om het e-mailadres van uw volgende account in te voeren zodat u de specifieke instructies voor het herstelproces ontvangt.

Stap 2: nieuw wachtwoord aanmaken.

Vervolgens ontvangt u een e-mail op het ingevoerde e-mailadres met verdere instructies. U zult uw nieuwe wachtwoord tweemaal moeten invoeren.

Stap 3: inloggen op gebruikersaccount.

Tenslotte hoeft u zich slechts aan te melden. Klik op de onderstaande knop om in te loggen om u aan te melden met uw e-mailadres en nieuwe wachtwoord.

VOLTOOID!

Ons team staat tot u beschikking via contact@bsport.io, indien u verdere hulp vereist bij het herstellen van uw account.