Instructeurs toevoegen

In dit artikel leggen we uit hoe u uw instructeurs toegang geeft tot uw Back Office.

salesteam avatar
Geschreven door salesteam
Meer dan een week geleden bijgewerkt

INTRO

Er zijn meerdere opties en accounts die u uw instructeurs kunt geven. Volg een van de onderstaande stappen om de toegang te configureren. Alles kan door geautoriseerd personeel in de Back Office geconfigureerd worden. Gebruik de onderstaande knop om in te loggen en uw Back Office te openen.

Stap 1: accounts toevoegen en beheren.

Onder "Instellingen" > en "Medewerkersaccounts" kunt u de toegang per persoon, rol en/of afdeling beheren.

Alles binnen het platform is responsief en past zich automatisch aan op de schermgrootte van uw apparaat. Denk hierbij aan mobieltjes, tablets en laptops.

Mobiele app

Op de mobiele app kunnen instructeurs alleen de informatie zien die voor hun relevant zijn. Zij kunnen dus alleen hun eigen presentielijsten en leden zien die zich voor hun activiteiten hebben aangemeld. Het is op de mobiele app niet mogelijk om nieuwe leden toe te voegen of leden te factureren.

Wachtwoorden herstellen

Accounts van instructeurs (én leden) die uit een gegevensoverdracht zijn overgezet kunnen moeten hun wachtwoord herstellen om toegang te hebben tot hun profiel.

Gebruik de onderstaande knop om het artikel over het herstellen van uw wachtwoord door te lezen.

VOLTOOID!