Rapportages
Maak een betalingsrapport aan

Dit artikel toont hoe je een rapport aanmaakt in verband met al jouw betalingen.

Kevin Bagayoko avatar
Geschreven door Kevin Bagayoko
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Maak een rapport

Bij ''Rapportages'' > Klik op "+" rechts onderaan op je scherm.

Stap 2: Stel een rapport samen

Vul de naam en beschrijving van het rapport in.

Klik op de categorie "betalingen" > selecteer de kolommen die je wilt toevoegen > klik op "bevestigen"

Selecteer de begin en einddatum van de gegevens die je in het rapport wilt.

Je hebt nu toegang tot al de betalingsgegevens en nu kan je een bestand downloaden in .xlsx formaat door op "exporteren" te klikken.

Het rapport verschijnt aan de onderkant van de pagina, en je kan het steeds aanpassen door op het potlood icoontje te klikken, helemaal rechts.