Uw meldingen beheren

Dit artikel laat u zien hoe u al uw meldingen vanuit het meldingcentrum kunt instellen.

Justin Schotte avatar
Geschreven door Justin Schotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meldingen aanmaken

Klik op "Marketing" > "Meldingen" > "Een melding toevoegen".

Kies voor welk element u een melding wilt aanmaken:

• Verjaardag

• Groepsactiviteiten

• Workshops

• Vestigingen

• Afspraken

• Leskaarten

• Abonnementen

• Afspraakkaarten

Selecteer bijvoorbeeld het type activiteit voor een groepsactiviteit.

Vul het meldingsformulier in:

• Kies of u een melding wilt versturen wanneer de boeking geldig of geannuleerd is

• Kies of u wilt dat het lid de melding krijgt wanneer hij aanwezig of afwezig is

• Kies of u de melding voor elke sessie of voor een specifieke sessie wilt versturen

• Kies of u de melding voor of na de sessie wilt versturen

• Bepaal hoeveel uur voor of na de sessie u de melding wilt versturen

• Selecteer de e-mailsjabloon die zal worden verzonden

Meldingen uitschakelen

Het is ook mogelijk om eerder gemaakte meldingen uit te schakelen. Dit doet u door de knop rechts van de regel uit te vinken.

Een meldingsregel wijzigen of verwijderen

Klik op de regel > Uw regel verschijnt nu aan de linkerkant van uw scherm.

Klik op :

• "Regel bewerken" als u een instelling van uw regel wilt wijzigen

• "Regel verwijderen" als u de melding wilt stoppen.

Stel uw meldingen preciezer in met smartlists:

Als u uw communicatie preciezer wilt richten, kunt u de leden die de communicatie zullen ontvangen filteren dankzij smartlist. U kunt ervoor kiezen dat alleen de leden die in de smartlist aanwezig zijn de notificatie ontvangen of omgekeerd door alle leden van een smartlist uit te sluiten.

In elk van de notificatieregels kunt u instellen welke smartlists u wilt opnemen of uitsluiten van de notificatie.

• Als u smartlists invult bij "Stuur GÉÉN medling als een lid tot één van de volgende smartlists behoort", ontvangen de leden van de geselecteerde smartlists de notificatie niet.

• Als u smartlists invoert bij "Stuur WÉL een melding als een lid tot één van de volgende Smartlists behoort", ontvangen alleen de leden van de geselecteerde smartlists de notificatie

• Indien een lid behoort tot een smartlist die is uitgesloten EN opgenomen in de melding, dan zal dit lid de melding niet ontvangen

• Als u ten slotte geen smartlist selecteert, wordt de notificatie naar al uw leden gestuurd.