Alle samlingerMarketingGoogle
Tilføj bubble til din Google My Business

Sådan tilføjer du bubble som administrator af din Google My Business

Thomas Møller Jensen avatar
Skrevet af Thomas Møller Jensen
Opdateret over en uge siden

Log ind på din Google My Business-profil

Log ind på din Google My Business-profil www.google.com/business/ – du logger ind via knappen i højre hjørne (Se rød pil).

Vælg virksomhed

Du bliver automatisk videreført til til din profiladministrator, når du logger ind. Vælg nu den virksomhed, som du vil invitere administratoren ind i ved at klikke på den (har du flere virksomheder vil den fremstå som en liste).

Du bliver nu automatisk ført videre til din virksomhedsprofil på Google (Nogle vil måske opleve, at de ser reklamer for andre virksomheder, nogle vil ikke).

Vælg menupunktet til højre for din profil (Se rød pil).

Vælg "Indstillinger for virksomhedsprofil" (Se rød pil).

Vælg "Administratorer"

Vælg derefter "Tilføj" en person.

1) Tilføj person ved at indtaste e-mailen på den bubble-medarbejder, der skal have adgang til din Google My Business-profil.

2) Vælg adgang – her vil vi anbefale dig at vælge "Administrator", fordi det giver adgang til de mest basale ting.

3) Invitér medarbejder ved at klikke på invitér-knappen. bubble-medarbejderen får nu en e-mail, der giver adgang til Google My Business-profilen.

Sådan, high five! 🙌

Vi er nu klar til at give den gas på din Google My Business.