Nyheter mars 2021

Nyheter och uppdateringar från januari 2021 - mars 2021

Diagona AB avatar
Skrivet av Diagona AB
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under våren har vi arbetat med att implementera en del funktionalitet som våra användare har efterfrågat. Vi har etablerat samarbeten med flertalet beställare och entreprenörer ute i landet under våren. Det är kul att se att det finns en efterfrågan på båda konfigurationerna av CASAI. Den som enskilt riktar sig mot Entreprenörer och den som riktar sig till båda parterna. Vi kommer under 2021 att utvärdera olika integrationer mellan CASAI och andra ERP-system, vårt fokus ligger på att tillhandahålla ett riktigt bra produktionsinriktat verktyg för mängdregleringsprocessen.

Är du en ny användare i CASAI? Passa på att kika igenom artiklarna;

Boka en demo på 30 minuter med oss för att se hur CASAI skulle kunna hjälpa er att säkra spårbarheten och effektivisera arbetsprocesserna.

Genom att använda CASAI säkras spårbarheten av mängduttagen. Effektivisering av arbetsflöden leder till snabbare granskning som medför bättre likviditet och jämnare kassaflöden i projekten. En kontrollerad mängdregleringsprocess inom projekten gör att den ekonomiska regleringen blir kvalitetssäkrad.

CASAI skapar förutsättningar för samarbete och samverkan kring projektets mest centrala del, mängdregleringen.

Eller mejla oss på info@casai.io för att boka.

Nya uppdateringar inom CASAI

• Chattomnämnanden

• Entreprenör har möjlighet att dölja uppladdade dokument för Beställare (Avsedd för E:s interna dokumentation)

• Tidslinje för händelser kopplade till varje uttagsförfrågning

• Full beskrivning av verifikattyper vid uppladdning

• Summering under MF-tabell i ekonomimodul

• Beskrivning av vy-inställning då man hovrar med musen över respektive vy

• Snabbknapp för att stänga uttag från fliken sammanställning i mängdförteckningsmodulen

• Huvudkoder blir även gulfärgade när dom läggs till efter att mängdförteckning/projektet har startat

• Möjlighet att granska direkt från sida för underkoderna i mängdförteckningen

• Möjlighet att kategorisera koder i mängdförteckningen, t.ex. "EL" eller "VA".

• När faktureringsunderlag skapas så kan avdrag anges i % eller statiska värden

• Funktion för att "tagga" enskilda uttagsförfrågningar, t.ex. så kan de olika uttagsförfrågningar taggas med "Omr. B" för att kunna summera ihop hur mycket mängder som tagits ut på ett visst område.

• Navigering till samma sida när "+" knapp och underkod klickas på

• Navigering till koder och underkoder från sidan "Sammanställning"

• När vy-inställning aktiveras för att titta på ett enskilt uttag så kan användaren välja om han vill visa alla koder i mf:en eller bara dom koder som hör till det valda uttaget

• Anpassning av ÄTA-flödet för användningsmodell Entreprenör/Separat

• Vi har lagt till två värden även för kolumnen "Mängd" i MF för ackumulerat godkänt + ackumulerat väntande

• Vi har lagt in Kod/Underkod i sidtiteln för Anteckningar och Nedladdning av verifikat

• Projektnamn finns nu även i titeln på chattrutan

• Det finns nu möjlighet att bifoga filer då en ÄTA-kod läggs till

Support och Chattmodul för CASAI

Glöm inte bort att du kan nå oss när som helst med vår chattmodul direkt i CASAI.

Supporten är öppen vardagar kl.7.30-16.30, men det går även bra att skicka ett meddelande till oss när vi har stängt. Vi svarar alltid inom 24h på vardagar.

Vi ser fram emot ett fantastiskt samarbete med dig!

Har du några frågor? Kontakta oss per mejl eller via chatten i appen.

PSST! Du behöver inte vara inloggad eller ha ett konto för att chatta med oss!

Med Vänliga Hälsningar

Team CASAI