Alle collectiesCat Chef Testen - Bestellen Bestellen
Hoe te bestellen via mijn Cat Chef-klantaccount?
Melody Duarte avatar
Geschreven door Melody Duarte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit is hoe je jouw maaltijden voor je kattenvriend kunt bestellen in een paar eenvoudige stappen:

• Klik op "Onze producten kopen" op de startpagina om toegang te krijgen tot onze selectie heerlijke recepten voor katten.

• Kies het gewenste recept door erop te klikken. Selecteer vervolgens de gewenste hoeveelheid en het gewicht voor je bestelling, en klik op "Toevoegen aan winkelwagen".

• Controleer je winkelwagen om de toegevoegde items te bekijken of ga verder met winkelen.

• Nadat je klaar bent met winkelen, kun je je winkelwagen bekijken door op het icoon van de voerbak rechtsboven op het scherm te klikken. Als je een promotiecode hebt, kun je deze op dit moment toevoegen. Houd er rekening mee dat er bezorgkosten zijn, maar de bezorging is gratis voor bestellingen van € 49,99 of meer.

• Klik vervolgens op "Doorgaan naar afrekenen". Controleer of wijzig je afleveradres, en klik vervolgens op "Kies de bezorgdag" om een datum en tijdvak te selecteren dat voor jou werkt.

• Klik ten slotte op "Doorgaan naar betalen" om je bestelling af te ronden en je kat te verwennen met onze heerlijke kattenvoeding!

Het is zo eenvoudig! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!