Rutiner - tips & triks
Gode rutiner for å dokumentere KS med Next Field (CHECKD)

Bruk CHECKD for å enklere levere bedre kvalitetssikring av ditt arbeid

Mikel von Krogh avatar
Skrevet av Mikel von Krogh
Oppdatert over en uke siden

Flere og flere krever god kvalitetssikring av utført arbeid. Med Next Field kan du lage KS-rapporter, tilpasset hvilken type kvalitetssikring du har utført for ulike kunder eller prosjekteiere.

Slik lager du KS med CHECKD

1. Bruk tags:
    Den beste måten å ha kontroll på KS er ved bruk av enkle tags. Sett opp prosjektspesifikke tags, og bruk de samme for hvert prosjekt. Vi foreslår å bruke taggen KS. Du kan også legge til flere tagger i et punkt, som f.eks. rørlegger, maler eller tømrer. Da har du KS tilknyttet spesifikke områder.

2. Sikre deg at alle bruker samme tags:
    Når du skal gjennomføre KS på arbeidsplassen, så er det lurt å sikre deg at alle bruker den samme taggen. Ved å bruke én tag, gjør du det enklere for deg selv senere når rapporten skal lages. Klikk her for å lese mer om oppsett av standard tags.

3. Ta bilder:
    Pass på å ta gode bilder som dokumenterer arbeidet du har gjort. Ved å ha gode bilder av arbeidet som er gjort sikrer du at du har god dokumentasjon på arbeidet som er utført.

4. Ta ut en rapport:
    Ved å bruke filtersystemet kan du enkelt generere rapporter for hver spesifikke KS du har utført. Gå til "item list" på web og filtrer ut de ritkige tag'ene, deretter genererer du en KS-rapport som enkelt kan deles som en digital link eller PDF.

Klikk her for å lære mer.