Hulp bij
Mijn Daysy meet niet meer

Wat moet ik doen als mijn Daysy niet meer meet?

Patricia Dijkema avatar
Geschreven door Patricia Dijkema
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vervelend te horen, laten we kijken waarom je Daysy niet meet.

Doorloop onderstaande stappen om alles te checken dat helpt je meestal snel verder. Zo niet zijn wij er om je te helpen. Je tref hieronder welke informatie wij van je willen ontvangen.

Om te beginnen mijn eerste vraag;

Is je Daysy volledig opgeladen?

• JA - Ga naar stap A.

• NEE - Lees hoe je de Daysy oplaadt.

STAP A

Volgende vraag? Wordt de meting afgesloten met;

• Ik hoor ‘piep piep’ - Goed! Daysy werkt. - Ga naar stap B

• Ik hoor ‘buzz’ toon - Ga naar stap D

• Er gebeurt niks - Ga naar stap H

STAP B

Staan je metingen niet zichtbaar in de app? Lees deze informatie:

Na het lezen van de info in bovenstaande link bekijk je het volgende:

• Metingen zichtbaar? Top! Fijn dat ik je heb kunnen helpen.

• Niet verholpen - Ga naar stap C.

STAP C

Heb je jouw mobiel een paar keer uitgezet en opnieuw geprobeerd te synchroniseren?

• Meting zichtbaar? Top! Fijn dat ik je heb kunnen helpen.

• Niet verholpen? - Lees verder in de informatie over ‘unpair Daysy’ als je nog niet de oplossing hebt.

Geen zorgen, al jouw metingen staan veilig in je Daysy dus je raakt die door 'unpair Daysy' niet kwijt!

• Meting zichtbaar? Top! Fijn dat ik je heb kunnen helpen.

• Vervelend dat al deze stappen niet hebben geholpen. Je kunt morgen na de meting nogmaals proberen te synchroniseren. Er zijn geen problemen met de app. Mail naar info@daysy.nl dat na 'unpair Daysy' en je mobiel een paar keer helemaal uitzetten je niet verder bent gekomen.

STAP D

Waarschijnlijk is de meting niet geslaagd.

Laat je Daysy uitgaan en start opnieuw de meting op.

Let op! Je kunt maar 1 meting per dag doen. Daysy laat niet meer metingen toe.

Meting geslaagd? Top! 😀 Als je andere vragen hebt weet je ons te vinden.

• Nog niet verholpen? Ga naar stap E.

• Eerste meting? Advies om morgen weer te proberen.

STAP E

Kan het zijn dat je Daysy gevallen of gestoten is? Met water in contact is geweest? Voorwaarde is dat je Daysy om de paar maanden opgeladen is ook als je de Daysy een tijd niet gebruikt hebt.

• Deze schade valt niet onder de garantie. Repareren van de Daysy is niet mogelijk. Wij adviseren je om een nieuwe Daysy aan te schaffen ook ivm de veiligheid.

• Je hebt je Daysy binnen de afgelopen 2 jaar aangeschaft en om de paar maanden opgeladen - Ga naar stap F.

STAP F

Ben je de eerste eigenaar/gebruikster?

• JA, ga naar stap G.

• NEE, je kunt geen gebruik maken van garantie. Repareren is niet mogelijk.

STAP G

Mail het volgende naar info@daysy.nl:

• 1 duidelijke foto van voorkant en 1 van de achterkant van je Daysy waarbij niet de hele Daysy op de foto staat maar de hals en de sensor.

• Tevens 1 korte video van 3 seconden waarin je Daysy aanzet om te meten. Puur het aanzetten zodat wij kunnen horen hoe je Daysy reageert.

• Het ordernummer van je Daysy bestelling?

• Het LOT nr wat achter op je Daysy staat (jaartal-maand).

• Het serial number wat je in de settings van de app treft bij 'account'.

• Of je Daysy gevallen is, in contact met water of vocht gekomen is?

• Het percentage wat de batterij opgeladen is zoals de app aangeeft bij 'account' in de settings.

• Het firmware nummer wat ook in de app settings staat bij 'account'.

• Jouw data linken op de volgende manier.

Datafile aanleveren vanuit de DaysyDay app:

1. Synchroniseer zodat al je metingen bijgewerkt zijn in de app
    2. Ga in de DaysyDay app naar de settings (rechts onderin)

3. Klik op 'help'

4. Klik op 'contact support'

5. Vink 'other' aan (staat aangevinkt)

6. Kopieer de linken naar je mail waarin je het bovenstaande, alles bij elkaar naar ons stuurt. Wij geven binnen 24 uur reactie op je mail.

STAP H

Heb je de Daysy lang niet gebruikt? Lees deze informatie: