Alle samlingerDrifti på mobil
Slik logger du inn og ut på mobil

Lær hvordan du på mobilversjon logger inn og ut av Drifti

Oppdatert over en uke siden

For å bruke Drifti på din mobil må du først logge inn.

1. Åpne nettleseren på din mobil

2. Skriv inn drifti.app i adressefeltet

3. Tast inn ditt eget telefonnummer eller e-postadresse og trykk på Send engangspassord. Du vil da få tilsendt et engangspassord som er gyldig i omtrent 180 dager

Tips: Du kan opprette en snarvei til Drifti på din mobil. Les hvordan her.

MERK: Bruker du Safari og får beskjed om å logge på med passord gjentatte ganger kan dette skyldes at du har blokkert infokapsler. Sørg da for å skru av dette ved å gå til Innstillinger -> Safari -> Avansert -> huk av slik at Blokker alle infokapsler er grå, ikke grønn.

For å logge ut av Drifti på mobil trykker du på dine initialer nederst til høyre. Deretter trykker du på Logg ut.