Alle samlingerDrifti på mobil
Slik oppretter du snarvei på mobil

Lett tilgang til systemet som snarvei / app på mobil

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Du kan opprette en snarvei til hjemskjermen, som vil fungere på lik måte som en app.

Les også: Slik lagrer du Drifti som et bokmerke på din PC
​
​Hvordan lage snarvei til Drifti på iPhone:

1. Åpne nettleseren

2. Gå til drifti.app

3. Logg inn i Drifti

4. Trykk på delingsknappen (firkant med en pil opp - nederst på skjermen)

5. Velg "Legg til på Hjem-skjermen" og trykk "Legg til"

MERK: Etter du har lagt til snarvei på hjem-skjermen, vil du bli bedt om å logge inn en siste gang. Skulle du gjentatte ganger få beskjed om å logge på med passord kan dette skyldes at du har blokkert infokapsler. Sørg da for å skru av dette ved å gå til Innstillinger -> Safari -> huk av slik at Blokker alle infokapsler er grå, ikke grønn.
​

​Hvordan lage snarvei til Drifti på Android:

1. Åpne nettleseren (anbefaler Google Chrome), og skriv inn følgende nettadresse: drifti.app

2. Logg inn (dersom du ikke allerede er innlogget)

3. Trykk på menysymbolet (de tre prikkene), og velg "Add to Homescreen" eller "Legg til på startside" på norsk. (På enkelte versjoner av Google Chrome må du først trykke på de tre prikkene og velge stjernesymbolet for å få valget om å legge til på hjemskjerm)

4. Navngi snarveien

5. Velg "Add" eller "Legg til" i menyboksen om du vil at den skal legge seg automatisk på hjemskjermen, eller "Touch and hold" hvis du vil plassere den manuelt akkurat der du vil ha den.