Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOppdrag
Slik bytter du kunde på et oppdrag

Se hvordan du kan endre kunde på et oppdrag

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å bytte kunde på et oppdrag kan du følge denne enkle veiledningen.
MERK: Kunde kan ikke endres dersom oppdraget har et påbegynt fakturautkast, en sendt faktura og/eller tilbud.

Gå først inn på det aktuelle oppdraget og klikk deretter på Endre under kartet på høyre side.

Du får da opp en oversikt over oppdragsdetaljer, og her kan du koble det aktuelle oppdraget til en ny kunde.

I tilfeller hvor det tidligere har vært opprettet faktura til kunde som i etterkant er kreditert, kan man endre kunde på en eventuell ny faktura, men ikke på oppdraget.

I nytt fakturautkast, trykk først på Faktura og kundeinformasjon over fakturalinjer. I feltet for kunder til høyre i vinduet kan man endre kunde ved å trykke på Bytt kunde. OBS! Merk da at man ikke endrer kunde på selve oppdraget, kunde er kun endret for denne spesifikke faktura.