Alle samlingerLeverandør og grossist
Slik knytter du en ordrebekreftelse eller leverandørfaktura til et oppdrag
Slik knytter du en ordrebekreftelse eller leverandørfaktura til et oppdrag

Har du bestilt varer fra grossist uten å opplyse oppdragsnummer, kan du knytte oppdrag til ordrebekreftelse og leverandørfaktura

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Dersom en leverandørordre ikke er koblet til et oppdrag, eller du ønsker å endre oppdrag for leverandørordre, kan dette gjøres ved å gå til Timer og materiell, og så velge Leverandørordre.

Her vil du se en oversikt over alle leverandørordre som er registrert på din brukerkonto og hvilket oppdrag de er knyttet mot. Du vil også se om leverandørordre ikke er knyttet mot et oppdrag.
For å søke etter en spesifikk ordrebekreftelse eller leverandørfaktura, går du til Ordrehistorikk.

Merk: Leverandørordre legges automatisk til oppdrag ved å starte bestilling direkte fra et oppdrag eller ved å oppgi oppdragsnummer f.eks 2023-43 når du henter direkte hos grossist. Les mer om hvordan du kan bestille varer her.

For å knytte en spesifikk ordrebekreftelse eller leverandørfaktura mot en leverandørordre/oppdrag slik at ordrebekreftelse og leverandørfaktura samles på oppdraget, gjøres dette ved å gå til Ordrehistorikk og søke opp den gitte ordrebekreftelse eller leverandørfaktura.

Trykk så inn på ordrebekreftelse eller leverandørfaktura og trykk på leverandørordrenummeret oppe til høyre.

Du vil se at ordrebekreftelse og leverandørfaktura ligger samlet. For å knytte disse mot et oppdrag trykker du på blyanten helt øverst i bildet.

Merk: Dersom leverandørordren har vært tilkoblet et annet oppdrag vil ikke utgiftene bli automatisk ført som medgått på det nye oppdraget.