Alle samlingerLeverandør og grossist
Slik bestiller du varer hos grossist

Se hvordan du enkelt bestiller varer hos for eksempel Brødrene Dahl eller Ahlsell fra Drifti

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Du kan enkelt bestille varer direkte fra grossist gjennom Drifti, og du vil da få mulighet til å knytte ordre direkte mot et eksisterende oppdrag slik at ordrebekreftelse og leverandørfaktura kommer inn på oppdraget automatisk.

Hvordan bestille

Det er flere måter å bestille varer i systemet, enten ved å bestille direkte fra oversiktsbildet i et spesifikt oppdrag. Trykk på + Varebestilling

Alternativt kan du gå til fanen Timer og materiell, velge Leverandørordre og her velge + Ny varebestilling.

Bestiller du direkte inne i oppdraget vil oppdragsnummer automatisk hentes inn, og du er klar for å legge til varer i bestillingen ved å trykke på + Legg til varer.

Som tidligere vil du kunne legge til varer direkte fra forhandlerkatalog eller fra utsendt tilbud - både samlet eller enkeltvis.

Avslutt ved å trykke på Legg til.

Du vil da se en liste over valgte varer hvor du kan endre antall eller slette varer.
Til høyre vil du se et prisestimat for bestillingen.

Trykk på Til kassen for å gå videre.

Her legger du nå inn leveringsdetaljer samt eventuelle referanser.
Merk! Leveringsadresse vil nå være din bedrifts leveringsadresse som standard.

Se over at all informasjon om kunde, ønsket leveringsdato og eventuelle notater eller referanser er ført opp - og trykk på Send bestilling når du er klar.

Du vil motta ordrebekreftelse når grossist har bekreftet bestilling. Denne vil du nå finne samlet sammen med bestillingen og eventuell leverandørfaktura under Leverandørordre.

Tips! Skal du bestille varer direkte hos grossist? Les hvordan du knytter orde hos grossist mot et eksisterende oppdrag