Alle samlingerOppdrag
Slik arkiverer du oppdrag

Se hvordan du fjerner et opprettet oppdrag fra oppdragsoversiktet ved å arkivere det

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

I Driftis systemer kan ikke oppdrag slettes, men Arkiveres slik at det ikke lenger kommer med i din oppdragsoversikt.

For å arkivere et oppdrag velger du statusen "Arkiver" i nedtrekksmenyen på oppdragets Oversikt.

Ønsker du å finne et arkivert oppdrag, gjør du dette ved å gå til oppdragsoversikt. Velg først Listevisning av oppdrag før du trykker på "Filter" og huker av for "Inkluder arkiverte oppdrag".

Skulle du ha behov for å gjenopprette et arkivert oppdrag kan dette gjøres ved å først søke opp og gå inn på det arkiverte oppdraget, og herfra velge Gjenåpne fra arkiv i nedtrekksmenyen.