Alle samlingerOppdrag
Slik oppretter du et oppdrag

Hvordan oppretter du et oppdrag fra hjemskjermen, oppdragsoversikt eller et kundekort?

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Du kan opprette et oppdrag på flere måter

Fra hjemskjerm

Når du er i Hjem klikker du på + Nytt oppdrag midt på skjermen.

Du vil da få opp et nytt vindu hvor du kan søke opp ønsket kunde i kunderegisteret, eller legge til ny kunde. Videre blir du bedt om å legge til et Oppdragsnavn. Husk også å kontrollere at du har korrekt oppdragsadresse.

Til slutt klikker du Opprett nederst i vinduet.

Fra oppdragsoversikt

Ved å gå til fanen Oppdrag, kan du fra oppdragsoversikten opprette nytt oppdrag ved å trykke på + Nytt oppdrag.

Du vil da få opp et nytt vindu hvor du kan søke opp ønsket kunde i kunderegisteret, eller legge til ny kunde. Videre blir du bedt om å legge til et Oppdragsnavn. Husk også å kontrollere at du har korrekt oppdragsadresse.

Fra et kundekort

Er du inne på en kunde i kundelisten din, kan du også her opprette et oppdrag ved å først gå til Oppdrag og deretter trykke på + Nytt oppdrag.

Du vil da få opp et nytt vindu hvor du blir du bedt om å legge til et Oppdragsnavn. Husk også å kontrollere at du har korrekt oppdragsadresse.