Gå til hovedinnhold
Alle samlingerInnstillinger og brukeroppsettFirmaoppsett
Slik legger du inn dine firmaopplysninger

Legg inn firmanavn, telefonnummer, e-postadresse og hjemmeside

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Firmaopplysninger legger du inn ved å:

1. Gå til Innstillinger i sidemenyen og velg Bedrift

2. Her legger du inn blant annet:

• Firmanavn

• E-postadresse

• Hjemmeside

• Telefonnummer

• Avsender for SMS

3. Påse at leveringsadresse og postadresse er korrekt

4. Last opp dine sertifiseringer og kvalitetsmerker ved å trykke på blyanten
    Husk! Du står selv som ansvarlig for at du har korrekte sertifiseringer. Er du i tvil om du har sertifiseringen? Ikke last den opp.

5. Last opp din bedrifts logo

Informasjonen i dette bildet benyttes til ulike formål i systemet, bl.a. så vil eksempelvis logo, sertifiseringer og tilhørighet vises på tilbudsbrev, faktura og dokumentasjon. Trykk på lenkene for å lese hvordan du legger dette til.

Ønsker du å opprette ansatte i Drifti? Les hvordan dette gjøres her!