Alle samlingerInnstillinger og brukeroppsettFirmaoppsett
Slik laster du opp dine kvalitetsmerker og sertifiseringer til faktura og tilbudsbrev
Slik laster du opp dine kvalitetsmerker og sertifiseringer til faktura og tilbudsbrev

Legg til dine sertifiseringer og kvalitetsmerker

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å legge til eller fjerne hvilke sertifiseringer og kvalitetsmerker som kommer med på f.eks. faktura, gjøres dette ved å gå til Innstillinger og Bedrift.

Trykk på pilen for å laste opp en ny sertifisering.

Zoom inn og plasser sertifisering midt i bildet og trykk på lagre.

På høyre side av siden vil du se en forhåndsvisning på hvordan PDF'er vil se ut for dine kunder.
Merk! Ser du ikke forhåndsvisningen må du zoome ut av bildet.