Alle samlingerInnstillinger og brukeroppsettPrisoppsett
Slik oppdaterer du dine satser i Drifi

Se hvordan du enkelt endrer både dine kost- og utpriser

Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å oppdatere priser på dine egne satser eller varer, kan du enkelt følge denne veiledningen.

Endring av dine kostpriser

For endring av dine kostpriser, går du først til Innstillinger i sidemenyen og velger Timer og materiell. Her får du opp alle dine egne varekataloger samt forhandlerkataloger, og du trykker på blyanten til høyre for varekatalog du ønsker å endre på. Forhandlerkataloger oppdateres automatisk, så disse trenger dere ikke tenke på.

Klikk på varenavnet for å kunne endre satsen og legg inn ny kostpris.

Avslutt med å trykke på Lagre.

Endring av dine utpriser

For endring av dine utpriser, går du først til Innstillinger i sidemenyen og velger Timer og materiell. Under Prisgrupper vil du se de forskjellige prismodellene du har mot dine kunder.
Husk! Dersom du kun har én prisgruppe, får samtlige av dine kunder samme pris.

Har en av dine prisgrupper en gul stjerne ved siden av seg, er denne prisgruppen valgt som standard prisgruppe når du oppretter nye kunder. Dette kan selvsagt overstyres.

Trykk på de tre prikkene til høyre for å endre prisgruppe.

I dialogboks som dukker opp, trykker du først på Varer/satser og deretter på de tre prikkene på valgt sats for endring av utpris.

Her vil dere ha mulighet også til å sett fast påslag på en av deres satser eller egne varer.