Alle samlingerDokumentasjon og avvikshåndtering
Slik laster du opp bedriftsdokumentasjon til din bedrift

Her finner du informasjon om hvordan du laster opp dokumentasjon og sjekklister til bruk i din bedrift og på dine oppdrag i Drifti.

Melodi Filiz avatar
Skrevet av Melodi Filiz
Oppdatert over en uke siden

Hva er Bedriftsdokumentasjon?

Bedriftsdokumentasjon er selskapets dokumentbank. Her kan du laste laste opp blant annet organisasjonskart og personalhåndbok og du kan hente inn ferdigproduserte rutiner og sjekklister spesifikt for ditt selskap.

Hvor finner jeg ferdigprodusert dokumentasjon?

1. Trykk på Bedrift i sidemenyen og du vil komme til Bedriftsdokumentasjon.

2. Trykk deretter på + Dokumentasjon oppe til høyre og velg Delte dokumenter.
    ​​

3. Her vil du finne alt av rutiner og sjekklister du kan bruke som grunnlag. Ønsker du å filtrere, trykker du på Filter. Her kan du for eksempel huke av på Skjema og trykke på Sanitær for å kun se sjekklister for sanitæranlegg.

4. Huk av for de dokumentene du ønsker å hente inn og klikk deretter på Legg til for å legge de til i din bedrifts dokumentbank.

Du har nå et dokument i din database som snart kan brukes både til internt bruk og på dine oppdrag.
Viktig! Før du kan begynne å bruke dokumentene, må disse gjennomgås og tilpasses din bedrift.

Når du har gått igjennom dokumentet, fjernet tekst og punkter som ikke er relevant for din bedrift, lagt til ny informasjon etc, må du revidere dokumentet for å merke det som klart.

Trykk derfor først på Lagre før du trykker på de tre prikkene og velg Ny revisjon.

Her velger du dato for revisjon. Navn er ikke mulig å endre. Avslutt ved å trykke på Revider dokument.

Dette må gjøres på samtlige dokumenter du tilfører din bedrift. Uten dette er ikke dokumentene gyldig ved eventuelle tilsyn.