Slik benytter du sjekklister på oppdrag

Se nærmere på hvordan sjekklister og skjema benyttes i dine oppdrag

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Elektronisk utfylling av sjekklister utføres inne på oppdragsnivå. Her vil vi se nærmere på hvordan man henter sjekkliste inn på et oppdrag, samt hvordan disse fylles ut.

Hvordan legge til en sjekkliste på et oppdrag

For å legge til en ny sjekkliste må du først gå til dokumentasjonsfanen på oppdraget du ønsker å knytte en sjekkliste til.
Her trykker du på +Dokumentasjon oppe til høyre og velge Ny skjemabesvarelse.

Her kan du søke på navn for sjekkliste, eller trykke på Filter for å sortere etter f.eks merkelapper.

Merk: Ser du ikke valget Delte dokumenter, betyr dette at du ikke har betalt for vår dokumentasjonspakke. Ønsker du ikke å benytte deg av vår dokumentasjonspakke og heller lage egne sjekklister, kan du lese mer om hvordan dette gjøres her.

Når du har funnet ønsket sjekkliste huker du av for denne og trykker Velg.

Utfylling og dokumentering av sjekkliste

Du vil på oversiktsbildet for oppdraget se sjekklister og skjema som ikke er utfylt, men også under fanen Dokumentasjon.

Sjekkliste fylles ut ved å trykke på tommel opp når et punkt er kontrollert og OK. Trykker du på tommel ned, registreres dette automatisk som et avvik.
Trykker du på IR merkes sjekkpunktet som ikke relevant.

Du har også mulighet til å legge til vedlegg eller skrive inn fritekst for hvert sjekkpunkt.

Du kan når som helst lagre utfylt skjema, og komme tilbake igjen på et senere tidspunkt.
Du vil til enhver din se utfyllingsprosent på sjekklisten.

Når sjekkliste er ferdig utført, trykk på Lagre. Du kan dele sjekkliste til kunde fra dokumentasjonsfanen.