Alle samlingerDokumentasjon, skjema og malerDokumentasjon i oppdrag
Slik oppretter du eller laster opp dokumentasjon til et oppdrag
Slik oppretter du eller laster opp dokumentasjon til et oppdrag

Last opp filer, opprett tekstdokument, hent blankett, FDV dokumentasjon

Christian Baar Hammerud avatar
Skrevet av Christian Baar Hammerud
Oppdatert over en uke siden

Dokumentasjon ligger som en egen fane på hvert enkelt oppdrag, og du kan her laste opp eller opprette ny dokumentasjon.

For å laste opp eller opprette dokumentasjon trykker du på “+ Dokumentasjon”

Last opp filer

Systemet støtter filopplastning av de fleste filtyper, men merk at det er kun bilde- og pdf-filer som vil forhåndsvises i oversikten.

Nytt tekstdokument

Opprett et nytt tekstdokument som kan deles med kunde, f.eks. en endringsmelding eller en kontrakt. Du kan også benytte deg av dokumentmaler.

Ny skjemabesvarelse

Fyll ut en sjekkliste. Her kan du velge blant sjekklister som er kjøpt via tillegget for dokumentasjon eller dine ferdiglagede sjekklister

Nytt avvik

Registrer et avvik for dette oppdraget. Alle avvik finner du under Bedrift og Avviksbehandling.

Ny risikovurdering

Lag en risikovurdering for oppdraget ditt

Kopier fra bedriftsdokumentasjon

Kopier fra dokumenter som kontrollplaner, rutiner eller lignende du har lagt til under din bedrift - eller velg dokumenter fra vår dokumentasjonspakke.

Hent blankett

Systemet ligger klart med ulike blanketter som kan benyttes. Blankettene blir automatisk delvis utfylt basert på oppdragsnummer og adresse.

Etter du har funnet ønsket blankett og trykker “Last ned for utfylling”, vil filen lastes ned i .PDF-format - og du får mulighet til å åpne filen og fylle ut resterende informasjon. Last deretter opp blanketten slik at den ligger ferdig utfylt i dokumentasjon.

FDV dokumentasjon

Basert på materiell i dine tilbud og/eller medgått materiell på gjeldende oppdrag vil Drifti søke opp i NOBB om det finnes FDV-dokument på NRF-nummer.

Til venstre vil du kunne velge mellom kostnadsført materiell eller materiell fra tilbud. Trykker du på Fra tilbud kan du velge hvilke av tilbudene du ønsker å hente materiell fra.
Trykk på plusstegnet for å legge dokumentet til.

Ønsker du å se FDV-dokumentet kan du trykker på pilen til venstre for plusstegnet.

NB! FDV dokumentasjon blir ikke automatisk sendt til kunde. Ønsker du å sende FDV dokumentasjon anbefaler vi å laste ned filene og legge ved e-post til ønsket mottaker