Alle samlingerTips & triks
Slik bytter du mellom dine kontoer i Drifti

Er du ansatt i flere selskaper som benytter Drifti, eller er du kanskje regnskapsfører som har flere tilganger? Nå kan du enkelt bytte konto

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har flere tilganger i Drifti, kan du nå enkelt bytte mellom disse uten å logge ut og inn. Dette betyr også at dere nå har mulighet til å ha flere kontoer i Drifti med samme e-post.

Oppe til høyre i Drifti kan du trykke på navnet ditt.
Her vil du få opp en oversikt over din brukerkonto og eventuelt redigere egne kontaktopplysninger eller laste opp bilde.

For å bytte til en annen konto, trykker du på Bytt bedrift.

I vinduet som dukker opp skriver du inn navnet på bedriften du ønsker å bytte til. Avslutt ved å trykke på Ok.

Tips! Les her hvordan du oppretter nye brukere i Drifti