Alle samlingerTips & triks
Slik velger du sted for nedlastning i Google Chrome

Visste du at du kan velge hvilken mappe du laster f.eks. dokumentasjon fra Drifti til dersom du bruker Google Chrome?

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Når man benytter Google Chrome og laster ned f.eks. dokumentasjon som FDV, bilder o.l, lastes disse ned til en mappe på din maskin. Man kan selv velge hvilken mappe det lastes ned til ved å følge disse enkle stegene.

1. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre for ditt ikon i Chrome

2. Velg Innstillinger

3. I venstre meny, velg Nedlastinger

4. Sted gir deg mulighet til å endre mappe for nedlasting, og du kan også be Chrome om å spørre deg hvor filer skal lagres