Gå til hovedinnhold
Alle samlingerLeverandør og grossist
Slik laster du opp dine prisfiler

Har du en egen prisfil med en forhandler du ønsker å benytte fremfor prisfiler som allerede ligger inne?

Aksel Aune Hansen avatar
Skrevet av Aksel Aune Hansen
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har en egen prisfil med en forhandler kan du enkelt laste opp denne selv. Du vil da få inn dine nettopriser som for eksempel er fremforhandlet direkte med leverandør.

Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger

2. Velg Timer og materiell

3. Trykk på +Forhandler for å velge en ny. Søk opp og trykk på +Legg til, eller trykk på blyantsymbolet for å endre på en aktiv forhandlerkatalog

4. Huk av for Last opp prisfil

5. Last ned mal ved å trykke på lenken og åpne malen

6. Det er kun følgende kolonner som skal fylles ut

• articleNumber = Her skal du fylle inn NRFnummer. Har prisfilen ingen NRF-nummer kan artikkelnummer benyttes.

• price = Her fyller du inn nettopriser fra din prisfil OBS! I cellene for nettopris skal det ikke være mellomrom mellom sifferene. Merk hele kolonnen og velg Standard.

Merk! Er du usikker på hvilken kolonne som inneholder nettopriser i din prisfil? Kontakt forhandler for klarhet.

• Lagre

7. Trykk på Last opp fil og velg lagret mal

8. Når du ser følgende bekreftelsesmelding på at fil er lastet opp, trykk på Lagre for å importere nettoprisene.

Merk! Dette kan ta noen minutter dersom filen er stor. Ikke forlat siden før du får bekreftelse på at fil er lastet opp.

Har du samme netto- og bruttopriser på varer i denne katalogen nå, skyldes dette at i prisfilen du har lastet opp ikke finnes nettopris på varen - og ergo er netto- og bruttopris den samme.