Škoda verbinden

Volg deze stappen om Škoda te verbinden met EEVEE

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Skoda is niet langer compatibel met de gratis versie van de EEVEE Mobility-app. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Dit merk is beschikbaar voor gebruikers verbonden met EEVEE Business (fleets).

Hoewel we dit betreuren, is ons team actief bezig om toekomstige ondersteuningsmogelijkheden te verkennen. Neem contact op met onze helpdesk voor hulp.

Bedankt voor uw begrip.

Wat heb ik nodig

Om uw Škoda te koppelen, moet u inloggen met uw Škoda ID. Dit ID moet ten minste één voertuig eraan gekoppeld hebben en de auto moet de volgende vereisten hebben:

• Softwareversie ME 3.0 of hoger is geïnstalleerd.

• Locatiegegevens ingeschakeld.

• U moet een actief Connect-abonnement hebben (zodat gegevens kunnen worden gedeeld).

• Zorg ervoor dat u alle gratis abonnementen van Škoda Connect ook hebt "gekocht" (toegevoegd) via de Škoda Connect-app.

Stappenplan

1. Start door Skoda aan te duiden

2. Voer de gebruikersnaam (e-mailadres) in die is geregistreerd bij Skoda.

3. Voer het wachtwoord in dat is geregistreerd bij uw gebruikersnaam (e-mailadres).

Gekende problemen

• Fout Verbinding mislukt

• Škoda biedt meerdere versies van zijn app aan (MySkoda en Škoda Essentials). Controleer of u de MySkoda Essentials-app hebt geïnstalleerd en probeer het opnieuw.

• Fout "Auto niet compatibel" bij het proberen te koppelen van de auto

• Softwareversie ME 3.0 is vereist. Als uw auto een oudere versie heeft geïnstalleerd (bijvoorbeeld ME 2.3), kunt u uw voertuig niet verbinden. Werk eerst bij naar de nieuwste versie en probeer het opnieuw.

• Dit kan te wijten zijn aan het ontbreken van toegang tot de locatie van het voertuig. Controleer in de app, op de website of in de auto zelf of er een manier is om dit in te schakelen.

• Geen auto's die verschijnen om te koppelen aan EEVEE na verbinding

• Probeer het opnieuw en laat het ons weten als u dit heeft opgemerkt.