Mercedes verbinden

Volg deze stappen om een Mercedes te verbinden met EEVEE

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat heb ik nodig

Om je Mercedes te koppelen, moet je het VIN-nummer en de huidige kilometerstand van je auto invoeren.

De verificatiestap wordt uitgevoerd door Mercedes en kan tot 48 uur duren. Het voertuig moet in de EU zijn geregistreerd.

Stapsgewijze instructies

1. Start de onboarding-flow.

2. Voer je VIN (voertuigidentificatienummer) in -- Bekijk dit artikel om je VIN te vinden.

3. Voer je kilometerstand/odometerwaarde in om je eigendom te verifiëren.

4. Nu moet je wachten op een verificatie door Mercedes. Je ontvangt een melding via e-mail. Dit kan tot 48 uur duren. Als dit langer duurt, neem dan contact met ons op via de Chat-functie in onze app.

5. Zodra je een bevestiging hebt ontvangen dat de auto is geaccepteerd, open je de EEVEE-app en voltooi je de configuratie daarin.

Nog steeds problemen? Neem contact met ons op via de chatfunctie in onze app!