Alle collectiesStarten als fleet beheerder
Hoe stel ik terugbetalingen voor bestuurders in?

Stel in aanmerking komende bestuurders in en selecteer een uitbetalingstarief

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wilt u uw werknemers vergoeden voor de kosten die ze hebben gemaakt tijdens het opladen? Dat kan met EEVEE Business!

Wij ondersteunen het toevoegen van meerdere uitbetalingsregels, zodat u kunt beslissen welke bestuurders en entiteiten gebruikmaken van welke uitbetalingsregel. Een bestuurder kan slechts aan één uitbetalingsregel worden gekoppeld.

Uitbetalingsregels configureren

Ga naar de Instellingen van uw bedrijfsportaal en klik op Vergoedingen > Uitbetalingsregels instellen. (https://business.eeveemobility.com/dashboard/reimbursements)

Hier kunt u drie verschillende manieren selecteren om uw werknemers te vergoeden voor hun thuislaadkosten.

Selecteer een uitbetalingsinstelling

Variabel tarief

Betaal het officiële kWh-tarief uit dat is vastgesteld door een energieregulator/overheidsinstantie. Deze vaste kWh-vergoeding verandert waarschijnlijk elke maand.

Op dit moment ondersteunen we alleen het CREG-tarief (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) voor België. Zodra het tarief door deze regulator is gepubliceerd, wordt dit aan onze systemen toegevoegd. U hoeft hier niets voor te doen.

Vast tarief

Stel een specifieke prijs per kWh in (bijvoorbeeld zoals gedefinieerd in het autovergoedingsbeleid van uw bedrijf). Dit tarief blijft hetzelfde totdat u het wijzigt.

Instellingen in de bestuurdersapp

Betaal het kWh-tarief uit zoals ingesteld door uw werknemers in de EEVEE mobiele app. Niet aanbevolen.

Geef de uitbetalingsregel een naam

Wanneer u meerdere uitbetalingsregels instelt in EEVEE Business, kan een beschrijving u helpen de verschillende ingestelde uitbetalingsregels te identificeren.

Wijs bestuurders toe aan de uitbetalingsregel

Bepaal welke bestuurders worden vergoed volgens welke uitbetalingsregel. Een bestuurder kan slechts aan één uitbetalingsregel tegelijk worden gekoppeld.

Het wijzigen van een bestuurder van de ene uitbetalingsregel naar een andere gaat onmiddellijk in voor alle vergoedingen die nog niet zijn uitbetaald.