Alle collectiesStarten als fleet bestuurder
Hoe word ik als bestuurder vergoed?

Leer hoe automatische kostenvergoedingen via EEVEE werken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

How to Get Reimbursed for Charging Costs with EEVEE Mobility

EEVEE Mobility biedt werknemers een handige manier om hun thuislaadkosten vergoed te krijgen. Deze functie is vooral handig voor mensen die hun persoonlijke elektrische voertuigen voor werkdoeleinden gebruiken. Het is echter belangrijk om te weten dat de tarieven in de app kunnen verschillen van het werkelijke bedrag dat je vergoed krijgt. Dit komt omdat het vergoedingsbedrag wordt bepaald door je wagenparkbeheerder.

• Worden mijn oplaadkosten vergoed?

De EEVEE-app laat je zien of je een vergoeding krijgt. Als dat niet het geval is, vraag dan bij je werkgever na of dit wordt verwacht.

• Hoeveel bedraagt de terugbetaling?

Je werkgever kan een vast tarief instellen, een variabel tarief op basis van de CREG-tarieven of het tarief dat je hebt ingesteld in je app.

• Hoe en wanneer word ik uitbetaald?

Je werkgever kan dit handmatig, automatisch of helemaal niet doen. Als dit automatisch gebeurt, kun je dit rond de 15e of 30e van de volgende maand verwachten, op voorwaarde dat je bedrijf alle facturen heeft betaald. Als dit handmatig gebeurt, hangt dit af van je werkgever, dus vraag het na bij hen.

• Welk bedrag wordt terugbetaald?

Je werkgever bepaalt hoeveel je vergoed krijgt. Je kunt dit controleren in de instellingen van je app door naar Bedrijfsinstellingen te gaan.

• Waar kan ik de uitbetalingen volgen?

Al je vergoedingen kun je vinden in het tabblad Bedrijf van de EEVEE-app - “Alle vergoedingen bekijken”.

Hoe ziet dit eruit in de EEVEE-app?

Hieronder ziet u een screenshot van een wagenparkbestuurder die correct is gekoppeld aan een wagenpark, die geen openstaande taken heeft en die zal worden uitbetaald voor de thuislaadsessies.

Wat als ik geen vergoeding krijg?

Zorg ervoor dat je

• IBAN (bankrekeningnummer) is ingevuld via de app.

• Je hebt een thuislocatie ingesteld dus daar zijn laadsessies aan gekoppeld.

• Je bent gekoppeld aan een wagenpark (dit kun je controleren via de Bedrijfsinstellingen).

• Je auto is nog steeds gekoppeld aan EEVEE en er wordt geen taak om je auto opnieuw te koppelen getoond in het dashboard van de app.

If you still did not get reimbursed, please check with your employer.

Heb je nog een andere vraag?

Neem contact op met je wagenparkbeheerder of neem contact met ons op via de Chat-optie in onze app.