Volkswagen verbinden

Volg deze stappen om een Volkswagen te verbinden met EEVEE

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat heb ik nodig

Om je Volkswagen te koppelen, moet je inloggen met je VW ID. Dit ID moet aan ten minste één voertuig gekoppeld zijn, en de auto moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Een ondersteunde Volkswagen:

• Momenteel ondersteunen we de Volkswagen ID-serie (ID.3, ID.4, ID.5, ID.7, ID.Buzz).

• Volkswagen hybride voertuigen worden ondersteund in bèta.

• Versie ME 3.0 of hoger moet zijn geïnstalleerd.

• Voor sommige modellen moet deze via de dealer worden geïnstalleerd, omdat OTA updates niet worden ondersteund voor oudere modellen.

• Locatiegegevens ingeschakeld.

• Het voertuig moet zich in de Europese Unie bevinden.

• Je moet een actief Connect-abonnement hebben (zodat gegevens kunnen worden gedeeld).

• Zorg ervoor dat je alle gratis abonnementen van Volkswagen Connect "gekocht" (toegevoegd) hebt via de VW-app en/of het infotainmentsysteem van het voertuig.

Stapsgewijs

1. Start de onboarding-procedure.

2. Voer de gebruikersnaam (e-mailadres) in die is geregistreerd bij Volkswagen.

3. Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan je gebruikersnaam (e-mailadres).

Als je nog geen VW ID hebt, moet je er eerst een aanmaken.

Bekende problemen

Ik zie de afgelegde afstand niet wanneer ik de rijgeschiedenis controleer.

• Schakel alstublieft de functie "Automatische service" in de Volkswagen-app in. Door deze functie in te schakelen, wordt de kilometerteller via de API doorgegeven, die EEVEE gebruikt om de afgelegde afstand te bepalen.

Mijn auto-inloggegevens worden niet geaccepteerd.

• Dit kan betekenen dat ze onjuist zijn of dat je probeert een voertuig toe te voegen dat zich buiten de EU bevindt. Op dit moment kunnen alleen auto's binnen de Europese Unie worden toegevoegd.