Volvo verbinden

Volg deze stappen om Volvo te verbinden met EEVEE

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat heb ik nodig

Om Volvo te koppelen, moet u inloggen met uw Volvo ID via een e-mailadres. Dit ID moet gekoppeld zijn aan ten minste één voertuig.

Goed om te weten

• Alleen voertuigen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika worden op dit moment ondersteund.

• De Volvo EX30 wordt momenteel niet ondersteund.

• De verwachte ondersteuning voor dit automodel door Volvo Cars staat gepland voor Q3 van 2024, maar dit is nog onzeker.

Stapsgewijze instructies om uw auto te verbinden

1. Start het onboardingproces.

2. Voer de gebruikersnaam (e-mail) in die geregistreerd is bij Volvo.

3. Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw gebruikersnaam (e-mail).

Bekende problemen

We ontvangen het laadvermogen (kW) niet, dus bepaalde gegevens hierover kunnen niet worden weergegeven.