Polestar verbinden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat heb ik nodig?

1. Een Polestar ID

2. De app 'EEVEE Mobility for Cars' geïnstalleerd in uw voertuig.

Polestar ID

Om uw Polestar te koppelen, moet u inloggen met uw Polestar ID waaraan een auto is gekoppeld.

Companion app (Android Automotive)

U moet de app 'EEVEE Mobility for Cars' installeren, die te vinden is in de Android Automotive Play Store. Deze app haalt alle gegevens van het voertuig op en stuurt ze naar de EEVEE Mobility-app.

Stapsgewijze instructies

1. Start het onboardingproces in de EEVEE Mobility-app op uw smartphone.

2. Voer het e-mailadres in dat is geregistreerd bij Polestar.

3. Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan uw e-mailadres.

1. Open de 'EEVEE Mobility for Cars'-app in uw Polestar.

2. Er verschijnen enkele toestemmingspop-ups, accepteer ze allemaal zodat alle gegevens kunnen worden opgehaald.

3. Tik op het auto-icoon in de rechterbovenhoek.

4. U wordt gevraagd om een token in te voeren.

1. Dit token wordt verzonden nadat u uw voertuig hebt verbonden via de EEVEE Mobility-app op uw smartphone.

5. De verbinding zou succesvol moeten zijn en de gegevens worden na ongeveer 10 minuten of minder weergegeven in de EEVEE Mobility-app (smartphone).

Bekende problemen

• Aangezien de auto tijdens het opladen in slaapstand gaat, kunnen we niet precies identificeren wanneer het opladen plaatsvond. Wat we wel weten, is hoeveel er is opgeladen en de locatie van de laadsessie zodra de auto wakker wordt en de gegevens opnieuw naar EEVEE Mobility worden gestuurd.

• Alleen voertuigen in de EU worden op dit moment ondersteund.

• Fout: Geen auto's gevonden onder dit account:

• Dit betekent dat u (waarschijnlijk) niet de volledige eigenaar bent van het voertuig. Controleer dit door in te loggen op het online portaal van Polestar (www.polestar.com). Als er geen voertuig wordt weergegeven, betekent dit dat u het nog steeds aan uw account moet koppelen. Mogelijk moet u hiervoor contact opnemen met Polestar Support.