Shift aanmaken

Om een rooster te maken heb je shifts nodig. Lees hier hoe je dat doet.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om teamleden in te plannen moet je shifts aanmaken. Dit kan zowel een open shift zijn of een shift die wordt uitgevoerd door een teamlid.

In de webversie

1. Klik op 'Planning' bovenaan de pagina.

2. Navigeer naar de dag waarop je een shift wilt aanmaken.

3. Klik op 'Shift aanmaken'. Er opent nu een venster met een nieuwe shift.

4. Vul de velden in en klik op 'Opslaan'.

Let op: als je geen teamlid selecteert voor de shift, zal er een open shift worden aangemaakt.

Je kan natuurlijk ook meerdere shifts in één keer aanmaken. Lees hier hoe je dat gemakkelijk doet.

Is je rooster helemaal klaar en wil je dit graag opnieuw gebruiken? Dan je een template maken.

In de app

1. Klik op 'Shifts' onderaan.

2. Klik rechts op '+' en kies 'Shift' om een nieuwe shift aan te maken.

3. Kies de datum waarop je de shift wilt aanmaken.

4. Vul de velden in en klik op het vinkje onderaan.

5. Kies voor 'Opslaan' of 'Publiceren' indien je de shift meteen wilt publiceren.

⚠️ Let op: Wil je meerdere shifts in één keer aanmaken? Dit kan enkel in de webversie.