Account activeren

Lees hier hoe je via de app of via de website je account kan activeren.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je uitgenodigd bent, zal je een activatiemail ontvangen waarin waarmee je je account kan activeren. Je kan dit zowel via de website als via de app doen.

āš ļø Let op: Heb je de activatiemail niet ontvangen? Vraag dan even na aan je werkgever met welk e-mailadres je werd toegevoegd aan Eitje en activeer je account zonder de activatiemail.

Activeren via de website

Via deze link kan je je account activeren via de website. Je zal dan het volgende scherm te zien krijgen:

Het enige wat je moet doen is de velden invullen en klikken op 'Doorvoeren', en je account is geactiveerd!

Activeren via de app

Zo activeer je je account via de app:

1. Download de app via de App Store of Google Play Store

2. Klik op 'Voor het eerst bij eitje? Activeren'.

3. Vul het e-mailadres in waarmee je bent uitgenodigd.

4. Maak een wachtwoord aan en klik op 'Doorgaan'. Je account is nu geactiveerd šŸ™Œ