Teamleden toevoegen

De volgende stap is om teamleden uit te nodigen voor Eitje.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt nu teams, maar je hebt natuurlijk ook teamleden nodig. Er zijn twee manieren om teamleden toe te voegen. Je kan ze handmatig uitnodigen. Of je kan je teamleden inladen in Eitje door een koppeling met een HR-systeem. Dan komen je teamleden automatisch in Eitje te staan, dat scheelt heel wat tijd. Eitje heeft integraties met verschillende HR-systemen. Neem hier even een kijkje.

Zo voeg je teamleden handmatig toe:

1. Klik op 'Team' bovenaan in de navigatiebalk.

2. Klik rechtsboven de knop 'Uitnodigen'.

3. Vul het e-mailadres van een teamlid in. Je kan direct meerdere teamleden uitnodigen.
    Optioneel: Heb je al teams gemaakt? Voeg het teamlid direct toe aan het juiste team.

Bekijk de video

Je teamleden ontvangen een uitnodnodigingsmail waarmee ze hun account kunnen activeren.

⚠️ Let op: Als je nog in de inrichtingsmodus staat, krijgen ze nog geen mail, tenzij je die handmatig verstuurt. Dat doe je zo:

1. Navigeer naar 'Team' bovenaan.

2. Klik op het profiel van het betreffende teamlid.

3. Klik op de knop 'Acties' naast de naam van het teamlid.

4. Kies voor 'Activatiemail sturen'.