Handleiding: Admin - Eerste shift maken

Tijd om het rooster op te stellen. Volg deze stappen om je eerste shift te maken.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nu je teams en teamleden hebt, kan je aan het rooster beginnen. Het begint allemaal met Ć©Ć©n shift, dus dat laten we dat eerst doen:

1. Klik op 'Planning' bovenaan de pagina.

2. Navigeer naar de dag waarop je een shift wilt aanmaken.

3. Klik op 'Shift aanmaken'. Er opent nu een venster met een nieuwe shift.

4. Vul de velden in en klik op 'Opslaan'.

āš ļø Let op: als je geen teamlid selecteert voor de shift, zal er een open shift worden aangemaakt.

Bekijk de video

We raden aan om het rooster op de computer te maken, dat is overzichtelijker. Je kan het uiteraard ook in de app doen. Lees hier hoe je shifts toevoegt in de app.

Er valt veel te vertellen over het rooster. Zo kan je shifttypes maken, meerdere shifts in een keer aanmaken en verwijderen, templates maken en inladen en veel meer. Neem hiervoor zeker de handleiding over het rooster door om alle mogelijkheden te leren kennen.