Boka, ändra och avboka din bokning

Hur du skapar en bokning, ändrar och avbokar

Gustav avatar
Skrivet av Gustav
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Boka Fordon

I kartvyn väljer du förstoringsglaset högst upp i högra hörnet för att hitta ett ledigt fordon. Eller välj ett fordon direkt på kartan. Klicka på Boka för att påbörja en bokning.

Klicka på Info för information om fordonets parkeringsplats, pris, laddning och körsträcka mm.

Tidslinjen visar fordonets tillgänglighet. Du kan scrolla i tidslinjen för att se tillgängligheten. Välj start- och sluttid för bokningen så ser du priset för den valda tiden. Läs mer om priser här.

Scrolla ner på sidan för att välja vilket betalkort som ska användas. Läs här hur du lägger till fler kort.

Klicka Slutför bokning för att skapa bokningen. Din bokning hamnar nu under Dina bokningar.

Mina bokning

I kartvyn ser du menyraden som visas nedan. Klicka på ikonen i mitten för att se dina bokningar. Gå till bokningen för att starta hyran eller för att ändra start- och sluttid. Du kan också välja alternativet avboka för att ta bort din bokning.

Ändra bokning

Du kan ändra start*- och sluttid för din bokning genom att gå till bokningen och sedan klicka på kugghjulet i övre hörnet. Du får upp alternativet Ändra bokning/hyra.

När du valt ny start- eller sluttid visas priset för den uppdaterade bokningen. Klicka Slutför bokning för att spara bokningen.

*Starttiden kan ändras upp till 60 minuter innan bokningens start.

Avboka

Avboka genom att gå till mina bokningar och klicka på bokningen. Välj Avboka för att ta bort bokningen.

Du kan alltid avboka utan kostnad fram till 60 minuter innan bokningens start. Vid sen avbokning debiteras du för halva priset för bokningen.