Starta hyra

Var bilen är parkerad, öppna garageporten, starta hyran och lås upp bilen

Gustav avatar
Skrivet av Gustav
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur hittar jag till bilen?

Gå till bokningen och kicka på kugghjulet för att få upp alternativen som visas nedan. Välj Vägbeskrivning för att visa en vägbeskrivning till fordonet (extern app).

När kan jag starta hyran?

Du kan starta hyran när som helst under din bokning. Observera att priset utgår från bokningens start. Startar du hyran innan bokningens start debiteras den extra tiden utöver den bokade tiden.

Hur kommer jag in i garaget och hur låser jag upp bilen?

Börja med att starta hyran. Du får nu upp alternativ för att låsa upp bilen och eventuell garageport.

Hur startar jag en hyra?

När du ska starta en hyra går du till dina bokningar och klickar på Gå till bokning. Välj sedan Starta hyra och kom igång. Du får nu upp alternativ för att låsa upp bilen och eventuell garageport.

Innan du kör iväg är det viktigt att du inspekterar bilen och rapporterar eventuella skador eller varningsmeddelanden till oss. Läs här om vad du bör kontrollera.