OSS [NORGE]
Hvordan fungerer Beast Rent-appen?
Markus avatar
Written by Markus
Updated over a week ago

Last ned Beast Rent-appen her.

Trinvise instruksjoner for hvordan du bruker appen:

• Åpne Beast Rent-appen og velg språket ditt – du kan endre dette i innstillingene etterpå.

• Gi appen tilgang til geolokaliseringsdataene dine for å se og bruke biler i nærheten

• Du får se et kart over omgivelsene dine. Dra og zoom kartet med fingrene for å finne ønsket bil

• Trykk på bilen og rull opp for å finne ut mer om den valgte bilen

• Hvis du liker det du ser, kan du trykke på «Se priser»

• Hvis du finner et passende Beast og ønsker å leie det, men ikke har registrert deg ennå, blir du bedt om å registrere deg ⤦

• Du får tilsendt en bekreftelseskode på telefonen din, bedt om å legge til kontaktinformasjonen din og bedt om å lese og godta vilkårene.

• Da trenger du førerkortet ditt og et betalingskort – Ved hjelp av Veriff verifiserer vi førerkortet ditt på noen få minutter og legger til det valgte kortet som standard betalingsmåte for Beast-tjenestene.

• Gå nå til favorittbilen din, trykk på «Lei Beast» og vi belaster depositumet fra hovedbetalingmetoden din for å starte leien. Les mer om depositumsordningen her.

• Du har nå 15 minutter til å komme deg til bilen. Dørene kan åpnes når du kommer nærmere bilen.

• PS! Du kan kansellere leien gratis i løpet av de første 5 minuttene. Dersom du ønsker å kansellere bestillingen etter at de første 5 minuttene har gått, blir avbestillingsgebyret trukket fra standard betalingsmetode. Gebyret er 50 % av minimumsleieprisen.

• Når du starter leien, blir bilens registreringsnummer vist, og du kan blinke med lysene for å lettere finne bilen. Du får også styre bilens klimaanlegg med fjernstyring.

• Du kan når som helst se videoveiledninger gitt i leievisningen for å veilede deg om alt du trenger å vite om Beast

• Du kan sveipe for å kontakte kundeservice eller kansellere bestillingen

• Ta en titt på resten av Beast Rent-appen mens du er på vei til Beastet ⤦

• Kjørehistorikk finnes i hovedmenyen, slik at du får en oversikt over alle turene dine

• Benytt deg av Bruk rabatter for å bruke rabattkoder du har fått fra venner eller kampanjer. Dette gir deg Beast-tokens, slik at du kan vinne Beast Bucks!

• Kampanjekoden viser deg den personlige rabattkoden som du kan dele med venner. Du og vennene dine får alle et Beast-token ved registrering for første gang. Les mer om reglene for å få tokens og bruk av Beast Bucks her.

• Ta en titt på Innstillingenefor en oversikt over profilen din. Du kan også bytte språk her

• I vanlige spørsmål får du svar på alle spørsmål om tjenesten og Beast

• Hjelp setter deg i kontakt med kundeservice

• Når du har kommet til Beast-bilen, skyv knappen for å åpne dørene

• Ta en nærmere titt på bilen innvendig og utvendig, og fortsett deretter ved å trykke på Ingen problemer å melde og alt er klappet og klart

• Sett deg i Beastet, gjør deg komfortabel og aktiver kjøremodus fra appen din for å starte Beasting!

• Under en aktiv bestilling blir du møtt av følgende faner ⤦

• Kjør for å bytte til kjøremodus

• Hengelås for å låse og låse opp dører når det passer deg

• Støpsel finner de nærmeste ladestasjonene

• Returner for å avslutte leien

PS! Beast-biler kan bare returneres til angitte avleveringssoner vist på kartet under Retur-fanen.

• Å returnere en bil utenfor et angitt avleveringsområde medfører et straffegebyr. Det nøyaktige beløpet avhenger av hvor du befinner deg og blir vist i et popup-kort (ekstragebyret er i gjennomsnitt 35 euro i gjennomsnitt). Når du har mottatt forespørselen om å gjøre det, kan du velge å betale tilleggsavgiftene eller fortsette leien til du har mulighet til å forlate bilen i et av de angitte returområdene. Du kan ikke returnere bilen utenfor de viktigste byene vi opererer fra.

• Når du har parkert bilen på et egnet returområde, kan du fullføre leien med Avslutt leie-bryteren.

• Sørg for at du ikke har lagt igjen noen personlige eiendeler i bilen før du velger Ingen problemer å melde

• Ta bilder av Beastet for å bekrefte at bilen ikke har blitt skadet under leien

• Før du forlater bilen gå gjennom sjekklisten, ta en titt på turoversikten og gi oss en omtale av opplevelsen din! ⭐

Kjør med Beast!