Yhteenveto

Voit tarvittaessa tehdä eTaskussa olevista tositteista ja matkalaskuista PDF- ja CSV-yhteenvetoja sekä ladata ZIP-tiedoston.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Voit koostaa eTaskuun lisätyistä aineistoista yhteenvetoja verkkoportaalimme (www.etasku.fi/login) kautta!

1. Voit ladata kaikki kuukauden tositteet ja tehdä niistä yhteenvedon. Klikkaa vain "Yhteenvedot'' -symbolia ja eTasku lataa kaikki kuukauden (tai vain valittujen) aineistot yhtenä pdf- ja/tai csv-tiedostona tietokoneellesi.

2. Voit tehdä yhteenvedon myös vain valitsemastasi aineistosta. Voit valita ladattavaan tiedostoon vaikka kaikki luottokortilla maksetut kuitit. Klikkaa vain oikeasta ylälaidasta luo yhteenveto tai mikäli haluat luoda tositenipun, valitse "Luo uusi tositenippu" (lue lisää tositenipusta täältä).

3. Ennen yhteenvedon latausta, pääset myös määrittelemään suodattimien kautta ladattavan aineiston sisällön, joka myös ryhmittää tositelistauksen valintojesi mukaan.

Voit myös määritellä suodattimet yhteenvetoa ladatessasi.

5. Valittuasi halutun yhteenvedon, PDF- ja CSV-yhteenvedolle kirjautuvat esim. tositteiden ja matkalaskujen tiedot. PDF-tiedostoille myös kuittien kuvat omina sivuina.