Kuitin kuvaaminen mobiilisovelluksella

Näin lisäät kuitin kirjanpitäjälle eTaskulla. Sovellus on ladattavissa puhelimesi sovelluskaupasta nimellä ''etasku''.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Aloita lataamalla eTaskun mobiilisovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta hakusanalla "etasku". Kun olet kirjautunut sisään, + Uusi tosite -painikkeesta aukeaa kamera ja voit napata kuitista kuvan.

Automaattinen kuvantunnistus poimii kuitin kuvasta tiedot automaattisesti, joten sinun vastuullisesti jää vain tietojen tarkistaminen ja mahdollisten lisätietojen syöttäminen.
Tallennuksen jälkeen tosite siirtyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjäsi käsiteltäväksi ja alkuperäisen paperikuitin voit heittää roskiin!

Kuitin kuvaaminen kohta kohdalta mobiilisovelluksella:

1. Avaa eTaskun sovellus

2. Paina ”+ Uusi tosite

3. Ota kuva koko kuitista tai lisää se puhelimen galleriasta

4. Tarkasta kuva ja lisää tarvittaessa uusia sivuja samaa tositetta koskien ”+” painikkeesta

5. Paina ”+ Hyväksy

6. Tarkista OCR:n (automaattinen kuvantunnistus) lukemat tiedot ja tee tarvittaessa muutoksia tai lisäyksiä

• Kun lisäät omalla rahalla eli käteisellä tai henkilökohtaisella kortilla maksetun tositteen eTaskuun, valitse maksutavaksi kulukorvaus

7. Paina ”Tallenna

8. Näkymä palaa kuukauden tositelistaukseen

9. Sovellus lähettää tositetta hetken aikaa eteenpäin, jonka jälkeen se on tallennettu eTaskun järjestelmään ja on samoin tein kirjanpitäjän nähtävillä

Ohjevideo kuitin kuvaamiseen mobiilisovelluksella: