Aloita lataamalla eTaskun mobiilisovellus älypuhelimesi sovelluskaupasta. Kun olet kirjautunut sisään, Lisää tosite -painikkeesta aukeaa kamera ja voit napata paperitositteesta kuvan.

Automaattinen kuvantunnistus poimii kuitin kuvasta tiedot automaattisesti, joten sinun vastuullisesti jää vain tietojen tarkistaminen ja mahdollisten lisätietojen syöttäminen.
Tallennuksen jälkeen tosite siirtyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjäsi käsiteltäväksi ja alkuperäisen paperikuitin voit heittää roskiin!