eTasku & EmCe (Sepa-maksu)

Lataa matka- ja kululaskuista SEPA-aineisto ja hoida maksatus EmCen pankkiyhteyden kautta.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Ohjeen sisältö:

1. Sepa-aineiston lataaminen

2. Sepa-aineiston tuonti EmCe:n

eTaskuun tuoduista kulu- ja matkalaskuista voidaan ladata Sepa-aineisto, jonka voi lukea EmCe:n maksatusta varten. Kun maksatus on tehty, niin voit tehdä suoraan eTaskusta Tulorekisteri-ilmoituksen matkakorvauksista. Sepa-aineiston tuominen EmCe:n vaatii pankkiyhteydeyden EmCe:ssä.

Jotta Sepa-aineiston muodostaminen onnistuu, niin eTaskuun tulee olla syötetty pankkitilin numero, joka on myös lisättynä EmCe:n. Ohjeet Sepa-aineistoon löydät tästä.

1. Sepa-aineiston lataaminen

• Jotta voit ladata Sepa-aineison tulee kulu- ja matkalaskut olla ensin käsitelty (𝙏✔️)

• Valitse SEPA-MAKSU

• Jos haluat päivittää aineiston tositepäivän, niin muista valita Päivitä tositepäivä

• Jos haluat muodostaa aineistosta PDF-tulosteen, niin valitse PDF-yhteenveto

Aineisto latautuu tietokoneelle valitsemalla VIE KUUKAUDEN TAPAHTUMAT

2. Sepa-aineiston tuonti EmCe:n

• Valitse EmCe:ssä Pankkiyhteydet → Pankkitiedoston lähetys

• Hae lähettävään aineistoon eTaskusta ladattu Sepa-tiedosto, jonka jälkeen valitse Seuraava

• EmCe:n avautuu ikkuna, jossa näkyy vielä yhteenveto maksusta/maksuista. Valitsemalla Suorita siirtyy aineisto pankkiin