eTasku & Fennoa (Sepa-maksu)

Lataa matka- ja kululaskuista SEPA-aineisto ja hoida maksatus Fennoan pankkiyhteyden kautta.

Pekka Äijälä avatar
Tekijä: Pekka Äijälä
Päivitetty yli viikko sitten

Ohjeen sisältö:

1. Sepa-aineiston lataaminen

2. Sepa-aineiston tuonti Fennoaan

eTaskuun tuoduista kulu- ja matkalaskuista voidaan ladata Sepa-aineisto, jonka voi lukea Fennoaan maksatusta varten.

Jotta Sepa-aineiston muodostaminen onnistuu, niin eTaskuun tulee olla syötetty pankkitilin numero, joka on myös lisättynä Fennoaan. Ohjeet Sepa-aineistoon löydät tästä.

1. Sepa-aineiston lataaminen

• Jotta voit ladata Sepa-aineison tulee kulu- ja matkalaskut olla ensin käsitelty (𝙏✔️)

• Valitse SEPA-MAKSU

• Mikäli maksettava aineisto sisältää kululaskuja, niin tositteen maksutavaksi tulee olla valittuna Kulukorvaus

• Jos haluat päivittää aineiston tositepäivän, niin muista valita Päivitä tositepäivä

• Jos haluat muodostaa aineistosta PDF-tulosteen, niin valitse PDF-yhteenveto

Aineisto latautuu tietokoneelle valitsemalla VIE KUUKAUDEN TAPAHTUMAT

2. Sepa-aineiston tuonti Fennoaan

• Valitse Fennoasssa Pankki-välilehdeltä Maksut

• Valitse oikeasta yläkulmasta Luo uusi pankkimaksu

• Valitse Sisäänluku Sepa-tiedostosta -välilehti

• Raahaa tai valitse eTaskusta ladattu aineisto ikkunaan

• Tarkista, että tiedot pitävät paikkansa, jonka jälkeen voit valita Tallenna

• Nyt on aineisto tuotu onnistuneesti Fennoaan

• Ohjeet Tulorekisteri-ilmoitusta varten löydät tästä